این مقاله توسط یکی از دانشجویان خوب آموزشگاه ایزبان خانم سلاله نقاش زاده یزدی نوشته شده است که در مجله سمپاد به چاپ رسیده است:
توي گوگل داشتم گشت مي زدم آخه تازه ADSL مشترک شده بودم از همونها که پيشگامان 40% تخفيف مي ده. نمي دونم که چطور شد سر از اون سايت درآوردم. يه سايت آموزش مجازي زبان انگليسي. وارد شدم، يه قسمت داشت امتحان تعيين سطح. برا اينکه بتونم امتحان رو بدم بايد عضو سايت مي شدم منم معطل نکردم و يه نام کاربري و يه رمز برا خودم درست کردم. اما وقتي اومدم امتحان بدم ديدم اي بابا سايته بارگذاري نميشه. با مدير سايت تماس گرفتم و مشکلم را مطرح کردم. فکر نمي کردم اينقدر زود جوابم داده بشه اما با راهنمايي مديرسايت تونستم امتحان بدم و نمره ام هم به من اعلام شد. تستهاش جالب بود هم گرامر بود هم شنيداري .من تونسته بودم تو سطح intermediate قبول بشم.و حالا دلم را به دريا مي زدم و پول شهريه را به حسابي که معرفي شده بود واريز مي کردم. تصميم گرفتم اين کار را بکنم يه ضرري که مي تونست داشته باشه اين بود که من به اون اعتماد کامل نداشتم و نمي دونستم مي تونه نيازهاي من را برآورده کنه يا نه اما خوبي هايي هم داشت، مي تونستم عصرها که از سرکار بر مي گردم با تمام خستگي که دارم و وقت کم به راحتي تو خونه بشينم و درکلاس زبان هم باشم، بدون استرس، عدم صرف هزينه رفت و آمد، معطلي در ترافيک و استنشاق هواي آلوده، صرفه جويي در زمان و دسترسي به استادان با لهجه مادري، علاوه بر اينها من مي تونستم شهريه رو از بانک صادرات واريز کنم.
من اعتماد کردم و شهريه را واريز کردم. کلاس جالب بود از سيستم Skype براي ارتباط آنلاين و برگزاري کلاس استفاده مي شد. آخه Skype يکي ازبهترين برنامه هاي کنفرانسي رو داره.استاد با لهجه آمريکايي بسيار قشنگي صحبت مي کرد. منبع اصلي درس ما کتاب Interchange بود و استاد طبق کتاب به ما درس مي داد بعلاوه گرامرها را بسيار کاملتر بيان مي کرد، و براي بهبود مهارتهاي خواندن، شنيدن و نوشتن ما مطالب متوع و جالبي را به ما ارائه مي داد.
تکاليفي که به ما ارائه مي شد بايد تا تاريخ معيني انجام شده و به استاد داده مي شد و استاد هم پس از بررسي آنها نمرات ما رو مي داد.
در پايان ترم چون 4درس کتب رو زود تمام کرده بوديم، 2 جلسه آخر با ما linguistics کار کرد. واقعا جالب و به درد بخور بود.
خوبي هاي کلاس و نتيجه اعتماد کردنم به کلاس بود که مرا مصمم کرد تا براي ترم بعد نيز ثبت نام کنم و الان در ترم سوم هستم.
پيشرفتم نسبتا بد نبوده و دوست دارم ادامه بدم، با وجود اينکه سايت www.ezaban.com هنوز نوپا و جوان است وبا مشکلات عديده اي روبروست اما آينده خوبي را ميشه براش پيشبيني کرد؛ و اکنون خوشحالم که جوانان کشور ما با وجود تمام مشکلات پايداري مي کنند و از توانايي هاي خود به نحو احسن استفاده مي کنند تا نقشي در رشد فرهنگ و انديشه مردم اين مرز وبوم داشته باشند وآينده خود را بهتر از گذشته رقم بزنند.
| < قبلی |
|---|