شما اینجا هستید: صفحه اصلی آموزشگاه ایزبان اخبار ايزبان

آموزش زبان - آموزشگاه اینترنتی زبان های خارجی

اخبار سایت

کلاسهای فیلم

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب پی دی اف

مفتخریم که ایزبان برای اولین بار کشور اقدام به آموزش مجازی زبان انگلیسی از طریق دوره های فیلم و موسیقی کرده است.

آموزش و تقویت زبان از طریق فیلم برای افرادی که سطح زبان آنها در حد متوسط است و نیاز به آموزش نکات گرامری اولیه زبان ندارند بسیار مفید است. اگر چه شرکت در چنین کلاسهایی در ابتدا اندکی سخت مینماید ولی با توجه به علاقه افراد در خصوص کسب مهارت های شنیداری و گفتاری از طریق ارتباط با کسانی که به زبان مادری تکلم میکنند, در همان جلسات اولیه علاقه بسیار زیاد به دوره باعث میشود که فرایند آموزش سریعتر از دوره های سیستماتیک انجام گیرد.

البته توجه داشته باشید که به هیچ وجه اعتقاد نداریم که دوره های آموزشی فیلم به تنهایی میتواند بهترین شیوه آموزش باشد. خیر! این دوره ها تنها برای کسانی موثر است که میخواهند در زمانی کوتاه مهارتهای شنیداری و مکالمه خود را تقویت کنند, نه اینکه از صفر با شیوه بخواهند زبان یاد بگیرند.

در آموزش هر زبان چهار مهارت خواندن, نوشتن, درک شنیداری و مکالمه وجود دارد. هدف اصلی ما از برپایی این دوره ها افزایش و تقویت مهارتهای شنیداری و گفتاری دانشجویان و تاکید و تمرکز زیاد بر روی تلفظ صحیح کلمات و لهجه بریتانیایی و یا آمریکایی میباشد.

ادامه مطلب...

نمایشگاه الکامپ 2008

پس از اتمام نمایشگاه الکامپ 2008 و در طی تماسهایی که در خصوص غیبت ایزبان در این نمایشگاه با شرکت گرفته شد تصمیم گرفتم که خودم نکات منفی و مثبت نمایشگاه را در قالب مقاله ای و همچنین ویدئو کلیپی کوچک بیان کنم. ابتدا دلیل عدم حضور ایزبان در نمایشگاه دیر مطلع شدن از نمایشگاه و نرسیدن به آن بود چون باید در مهر اقدام میکردیم که متاسفانه نتوانسیتم به موقع خودمان را به نمایشگاه برسانیم. و انشاء الله در سال آینده با قدرت تمام در نمایشگاه الکامپ و دیگر  نمایشگاه های مرتبط حضور خواهیم داشت و پذیرای دانشجویان عزیز و علاقه مند ایزبان خواهیم  بود.
البته من خودم 3 روز متوالی در نمایشگاه حاضر شدم و به بررسی آن پرداختم. در این مقاله سعی میکنم نکات مثبت و منفی نمایشگاه را از نظر خودم بیان کنم.

غرفه هایی که به ارائه خدمات سخت افزاری پرداخته بودند نسبت به سالهای گذشته پیشرفت نسباتا خوبی داشتند و من شاهد شرکتهایی بودم که سیستمهایی مانند سرورهای قدرتمند VoIP ارائه کرده بودند  اما همچنان در ارائه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور شاهد چالشهای بزرگی هستیم که نمونه آشکار آن گران بودن و کم سرعت بودن اینترنت در ایران میباشد. متاسفانه در زمینه های فناوری اطلاعات و ارتباطات در مقایسه با کشور های منطقه (و نه در مقایسه با کشورهای توسعه یافته اروپایی و امریکا) مخابرات کشور بسیار ضعیف عمل میکند و خود بنده زمانی که با انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات همکاری میکردم شاهد این حقیقت بودم که هر هفته تعدادی از اساتید دانشگاه ها کنار هم جمع میشدند و جلسه ها و تصمیم گیری هایی انجام میشد که به هیچگاه به هدف نمیرسید و همیشه به صورت تئوری و طرح های در دست اقدام باقی میماند تا اینکه من همکاری خودم را با انجمن به طور کامل ترک کردم. شرکت های خصوصی تا حدی بهتر از سازمانهای دولتی در کشور در حال فعالیت میباشند که در اکثر مواقع با عدم حمایت دولتی در این زمینه مواجه میشوند.
ادامه مطلب...

دانشگاه مجازی زبانهای خارجه ایزبان

Imageپس از گذشت بیش از یک سال از تولد آموزشگاه اینترنتی و مجازی ایزبان و رشد چشمگیری که سایت ایزبان و قسمت دانشگاه مجازی آن داشت, بر آن شدیم تا بخش دانشگاه مجازی سایت را که پیش از این از طریق http://www.ezaban.com/uni قابل دسترسی بود به یک سایت جداگانه و کامل انتقال دهیم.

بنابراین پس از خریداری www.ezaban.net  فرایند بسیار دشوار انتقال و به روز رسانی دانشگاه  مجازی ایزبان به سایت جدید آغاز شد. بیشتر دشواری کار از آنجا بود که میبایست بانک اطلاعاتی سایت جدید به بانک اطلاعاتی سایت فارسی ایزبان وصل میشد تا تمامی کاربران بتوانند از طریق نام کاربری و کلمه عبوری که در سایت www.ezaban.com دارند بتوانند به راحتی در سایت www.ezaban.net وارد شوند که این عمل امروز با یاری خداوند با موفقیت کامل به اتمام رسید و اکنون تمامی کاربران عزیز میتوانند از امکانات www.ezaban.net استفاده کنند. البته عضویت در سایت مانند قبل از طریق سایت فعلی که سایت اصلی ایزبان میباشد انجام میشود و کاربران بصورت خودکار در بانک اطلاعاتی دانشجویان دانشگاه مجازی ایزبان نیز عضو میشوند و با یک نام کاربری و یک کلمه عبور میتوانند به هر دو سایت وارد شوند. البته ذکر این نکته ضروری است که در سایت آموزشگاه امکانات بسیار زیادی اضافه شده است که به مرور زمان برای دانشجویان عزیز آشکار میشود.

Gmail & Ezaban

خدمتي ديگر به دانشجويان سايت

Imageدر يك اقدام بی نظیر ايزبان اقدام به ارائه سرويس جي ميل تحت نام ezaban.com@ به دانشجويان خود كرده است.  از اين پس تمامي دانشجويان ايزبان ميتوانند به رايگان از شش گيگا بايت فضای جی ميل استفاده كنند. اين سرويس رايگان در دومين اصلي سايت Ezaban.com ارائه ميشود، بنابراين دانشجويان ديگر نگران گرفته شدن نام و يا نام خانوادگي خود نخواهند بود.

ادامه مطلب...

معرفي آموزشگاه ايزبان در روزنامه جام جم

Imageروزنامه جام جم در هفته نامه كليك خود هر هفته به معرفي سايت هاي مهم ايراني ميپردازد و بخشي از روزنامه را به معرفي اين سايت ها اختصاص ميدهد. خوشبختانه محبوبيت آموزشگاه مجازي ايزبان به گوش دست اندر كاران باهوش بخش انفورماتيك روزنامه جام جم نيز رسيده است و آنها امروز مورخ يكشنبه 4 آذر 1386 به معرفي ايزبان در روزنامه پرداخته اند.

متاسفانه رشد روز افزون سايتهايي كه با ارائه اطاعاتي نادرست اقدام به فريب مردم كرده و از آنها مبالغي را دريافت ميكنند را شاهد هستيم و در اين ميان روزنامه ها و رسانه هاي عمومي كشور با دادن اطلاعات صحيح در خصوص وب سايت هاي موفق و كارآمد ميتوانند نقش بسزايي را در اعتماد سازي و ايجاد بستر مناسب جهت رشد روز افزون فرهنگ استفاده مناسب از تكنولوژي و فناوري اطلاعات و ارتباطات ايفا كنند.   

بنابراين جا دارد كه از افرادي كه اقدام به معرفي و چاپ اطلاعات ايزبان در روزنامه جام جم كرده اند قدرداني و تشكر شود. 

ادامه مطلب...

مطالب بیشتر...
صفحه 1 از 2