شما اینجا هستید: صفحه اصلی مقالات مقالات عمومی

آموزش زبان - آموزشگاه اینترنتی زبان های خارجی

مقالات عمومی

بررسى ويژگى هاى فناورى اطلاعات

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب پی دی اف
عصر فعلي را برخي عصر اطلاعات لقب داده اند. اين نامگذاري شايد به اين دليل باشد كه امروزه اطلاعات به جزء تفكيك ناپذير زندگي بشر تبديل شده است. اگرچه اطلاعات از ديرباز در زندگي بشر تاثير بسزايي داشته و انسان براي تصميم گيريها و طي طريق همواره محتاج به آن بوده است ولي آنچه كه امروزه اهميت آن را صدچندان كرده، شرايط نوين زندگي و افزايش سهم اطلاعات در آن است.

ادامه مطلب...

مقايسه فناورى اطلاعات با ساير انقلاب هاى فناورى

Image 
 از نيمه دوم قرن بيستم جهان وارد عصر تازه اى شد و پايان عمر عصر صنعتى آغاز شد. تحولات پرشتاب علمى _ فناورى، موتور محرك اين تحول بوده است. نخست با ورود كامپيوتر به بازار و سپس با تحول در حوزه اطلاعات و ارتباطات، كامپيوترها به كمك فناورى هاى ارتباطى از جمله تلفن به هم وصل شدند و قابليت هاى اين دو فناورى با توانمندى هاى فناورى تلويزيون تركيب شد و باعث پيدايش شبكه جهانى اطلاعات و ارتباطات اينترنت گرديد. بخشى از جهان به دلايل بسيار توانسته است با ايجاد زيرساخت ها، بنيان ها و ظرفيت هاى لازم در زمينه علم و فناورى به طور مستمر پيشرفت كند، به گونه اى كه سهم عمده را در بازارهاى توليد و مصرف فناورى پيشرفته به خود اختصاص داده و در ضمن از توانايى بالايى براى جذب اين پيشرفت ها در حل مسائل و توسعه قابليت ها و ظرفيت سازى برخوردار شده است. در نتيجه سريع تر و بهتر ثروت توليد مى كند و دانايى هاى پيشرفته را در خدمت توليد ثروت به كار گرفته است.
ادامه مطلب...

توجه و یادگیری

Imageتوجه بیشترین اهمیت را در مسئله یادگیری برای کارمندان ادارات و بطورکلی دانشجویان ایفاء می‌کند. بیشتر کارمندان ادارات که برای آنها دوره‌های آموزشی گذاشته می‌شود 17 سال یا بیشتر را تحت آموزش تمام وقت بوده‌اند. متاسفانه در طی آموزش در طول دوره‌های مختلف بیشتر توجه‌مان به مطالب و چیزهای دیگری غیر از مطالب عنوان شده است. ما می‌خوانیم ، مینویسیم ، فکر میکنیم و گاهی هم کمی تحقیق می‌کنیم ، اما بیشتر آنچه را که در دانشگاه یادمی‌گیریم ، بعدها از یاد می‌بریم. این مسئله برای سنین پائین‌تر م به همین گونه است. دانشجویان حواسشان به شوخی با کناری خودشان ، حرکات همدیگر ، همکلاسی‌های داخل کلاس و غیره است و این کمکی به یادگیری آنها نمی‌کند. معلم هم بدرستی نمی‌تواند توجه دانشجویان را به مطالب گفته شده جلب کند. بنابراین یادگیری مطالب به خوبی انجام نمی‌گیرد و آموخته‌ها هم بسیار زود از یاد می‌روند.

ادامه مطلب...

ایزبان در مجله سمپاد

این مقاله توسط یکی از دانشجویان خوب آموزشگاه ایزبان خانم سلاله نقاش زاده یزدی  نوشته شده است که در مجله سمپاد به چاپ رسیده است:

Imageتوي گوگل داشتم گشت مي زدم آخه تازه ADSL  مشترک شده بودم از همونها که پيشگامان 40% تخفيف مي ده. نمي دونم که چطور شد سر از اون سايت درآوردم. يه سايت آموزش مجازي زبان انگليسي. وارد شدم، يه قسمت داشت امتحان تعيين سطح. برا اينکه بتونم امتحان رو بدم بايد عضو سايت مي شدم منم معطل نکردم و يه نام کاربري و يه رمز برا خودم درست کردم. اما وقتي اومدم امتحان بدم ديدم اي بابا سايته بارگذاري نميشه. با مدير سايت تماس گرفتم و مشکلم را مطرح کردم. فکر نمي کردم اينقدر زود جوابم داده بشه اما با راهنمايي مديرسايت تونستم امتحان بدم و نمره ام هم به من اعلام شد. تستهاش جالب بود هم گرامر بود هم شنيداري .من تونسته بودم تو سطح intermediate   قبول بشم.و حالا دلم را به دريا مي زدم و پول شهريه را به حسابي که معرفي شده بود واريز مي کردم. تصميم گرفتم اين کار را بکنم يه ضرري که مي تونست داشته باشه اين بود که من به اون اعتماد کامل نداشتم و نمي دونستم مي تونه نيازهاي من را برآورده کنه يا نه اما خوبي هايي هم داشت، مي تونستم عصرها که از سرکار بر مي گردم با تمام خستگي که دارم و وقت کم به راحتي تو خونه بشينم و درکلاس زبان هم باشم، بدون استرس، عدم صرف هزينه  رفت و آمد، معطلي در ترافيک و استنشاق هواي آلوده، صرفه جويي در زمان و دسترسي به استادان با لهجه مادري، علاوه بر اينها من مي تونستم شهريه رو از بانک صادرات واريز کنم.

ادامه مطلب...

وب و آموزش از راه دور

Imageگرچه در سالهای گذشته، شاهد پیشرفت چشمگیری در زمینه فناوری بوده ایم، ولی بایدگفت هنوز در آغاز راه هستیم، در آغاز عصری نوین که ویژگیهای عمده آن عبارتند از: ارتباطات شبکه ای ، عدم تمرکز و دنیایی به دور از سلسله مراتب . در دهه های آینده ، شاهد پیامدهای ژرفی خواهیم بودکه اینترنت و فناوریهای وابسته به آن، بر آموزش ، اقتصاد ، جامعه و حتی زندگی شخصی افراد می گذارد. تاآنجا که آموزشگاه های مجازی نیز یکی دیگر از فراورده های جدید فناوری اطلاعات است.

1-1 : آموزش از راه دور

قبل از مطرح کردن هر موضوعی در ارتباط با آموزش از راه دور، لازم است که بدانیم منظور از آموزش از راه دور چیست؟ و چرا این موضوع مطرح شده است؟ آموزش از راه دور یعنی آموزش بدون حضور استاد و فراگیری در یک مکان، با استفاده از رسانه های آموزش از راه دور با توجه به رشد بی رویه جمعیت و پیشرفت علم و تکنولوژی، نیاز به امرآموزش در زمینه های مختلف به عنوان یکی از ملزومات زندگی در تک تک افراد احساس می شود، در رابطه با این موضوع، کمبود امکانات و فضاهای آموزشی و محدودیت های مکانی و زمانی، نیاز به استفاده از آموزش از راه دور را روشن می سازد.

ادامه مطلب...

صفحه 1 از 2